Microsoft Azure de kracht van een hybride cloud

Microsoft Azure is een open en flexibel cloud-platform dat u in staat stelt om snel applicaties te bouwen, implementeren, schalen en beheren in een wereldwijd netwerk van Microsoft datacenters.

 

 
     

 

Waarom kiezen voor Microsoft Azure

 

FLEXIBLE APPLICATIE MODEL

  • Microsoft Azure biedt een rijke reeks applicatieservices, waaronder SDK' s, caching, messaging en identiteit. U kunt programma's schrijven in. NET, PHP, Java, node. js, Python, Ruby of met open REST-protocollen. Dit is allemaal een onderdeel van Microsoft's belofte om je te laten bouwen met een taal, tool of framework.

 

ALWAYS ON, ALWAYS HERE

  • Veerkrachtige toepassingen bouwen met automatisch besturingssysteem en onderhoudsupdate, ingebouwde netwerkbalans en geo-redundante opslag. Microsoft Azure levert ook met trots een maandelijkse SLA van 99,95%. U kunt vertrouwen op tientallen jaren ervaring in datacenteractiviteiten en erop vertrouwen dat alles wat Microsoft Azure biedt wordt ondersteund door industriecertificaties voor beveiliging en compliance.

 

DATA CENTER WITHOUT BOUNDARIES

  • Microsoft Azure maakt het voor u gemakkelijk om uw IT-omgeving op locatie te integreren met de publieke cloud. Migreer uw virtuele machines naar Microsoft Azure zonder ze te hoeven converteren naar een ander formaat. Gebruik de robuuste berichten- en netwerkmogelijkheden in Microsoft Azure om hybride oplossingen te leveren en beheer vervolgens uw hybride toepassingen vanaf één console met Microsoft System Center.

 

GLOBAL REACH

  • Met datacenters over de hele wereld, een enorme investering in datacenterinnovatie en een wereldwijd Content Delivery Network, kunt u toepassingen bouwen die de beste ervaring bieden voor gebruikers, waar ze zich ook bevinden.  

 

GIBIT Solutions diensten

  • Strategy - Samen bepalen we het plan van aanpak;
  • Ontwerpen - Samen plannen we de oplossing dat voldoet aan uw eisen;
  • Bouwen - zorgeloos migratie van uw applicaties;
  • Solution Support - Begeleiding en ondersteuning in dagdagelijks gebruik.
 
Meer informatie nodig?

Wenst u meer informatie omtrent hoe GIBIT Solutions BVBA uit Wommelgem bedrijven helpt op hun weg naar een hybride cloud omgeving? Contacteer ons via onderstaand formulier en laten we samen uw pad naar succes definiëren:

Back to Top