Hybrid Cloud Disaster Recovery: Consolideren en vereenvoudigen

Azure Site Recovery en Azure Backup vereenvoudigen het herstel bij calamiteiten door VMware®, Hyper-V® en fysieke servers in één oplossing volledig te beschermen. Het gebruik van Azure als uw primaire recovery site elimineert ook de noodzaak om een tweede datacenter te beheren en te onderhouden, waardoor de complexiteit en kosten verder worden verminderd.

 

   

40% van de bedrijven die getroffen worden door een ramp, hebben moeilijkheden met herstart of starten nooit meer op.

 

Eenvoudige, geautomatiseerde beveiliging

  • Site Recovery beschermt automatisch uw omgeving door middel van replicatiebeleid dat u instelt en controleert. Wanneer uw databases en infrastructuur zo min mogelijk hersteltermijndoelstelling nodig hebben, profiteert u van het gebruik van SQL Server® AlwaysON en Active Directory® replicatie.

 

Replicatie en Herstel naar Azure

  • Vereenvoudig uw herstelbeveiliging verder door te repliceren naar Azure en profiteer nog steeds van de eenvoud, automatisering, aanpasbare herstelplannen, gezondheidsmonitoring en het herstel dat de dienst biedt.

 

Continue health monitoring

  • Site Recovery bewaakt de staat van al uw beschermde activa en alle communicatie met Azure is versleuteld. Bij replicatie naar Azure als secundaire site worden uw gegevens versleuteld. U kunt ook versleuteling selecteren voor gegevens in rust.

 

Georkestreerd herstel

  • Automatiseer het ordelijke herstel van services in geval van een locatiestoring in het primaire datacenter. Virtuele machines kunnen op een georkestreerde manier worden opgezet om de service snel te herstellen, zelfs voor complexe, meerlagige werkbelastingen.

 

Betaalbare bescherming voor elke toepassing

  • Door gebruik te maken van Azure als uw secundaire herstellocatie voor rampen, worden kapitaal- en bedrijfskosten vervangen door een pay-as-you-go-model, zodat u alleen betaalt voor de extra berekening wanneer u deze nodig hebt.

 

Technologieën

  • Microsoft Azure
  • Microsoft Azure Backup
  • Microsoft Azure Site Recovery

 

Meer informatie nodig?

Wenst u meer informatie omtrent hoe GIBIT Solutions BVBA uit Wommelgem bedrijven helpt op hun weg naar een hybride cloud omgeving? Contacteer ons via onderstaand formulier en laten we samen uw pad naar succes definiëren:

Back to Top