Enterprise Mobility + Security, houd uw werknemers productiever en veilig

Microsoft Enterprise Mobility + Security (EMS) is de enige allesomvattende oplossing die ontworpen is om gebruikers, apparaten, apps en gegevens te helpen beheren en beschermen in een mobiele eerste, cloud-eerste wereld.

 

 

Waarom kiezen voor Enterprise Mobility + Security

 

Identity-driven security

 • Bescherm uw resources bij de voordeur. EMS berekent de ernst van het risico voor elke gebruiker en elke poging tot aanmelding, zodat op risico gebaseerde voorwaardelijke toegangsregels kunnen worden toegepast om te beschermen tegen verdachte logins.
 • Bescherm uw gegevens tegen fouten van gebruikers. Meer inzicht krijgen in gebruikers-, apparaat- en gegevensactiviteit op locatie en in de cloud om een effectiever beleid op granulair niveau te creëren. Classificeer en label bestanden bij het aanmaken, volg hun gebruik en wijzig zo nodig machtigingen.
 • Detecteer aanvallen voordat ze schade veroorzaken. Identificeer aanvallers in uw organisatie met behulp van innovatieve gedragsanalyses en anomaliedetectietechnologieën - allemaal gedreven door enorme hoeveelheden informatie over bedreigingen van Microsoft en gegevens uit veiligheidsonderzoek.

 

Managed mobile productivity

 • Mobiele apps zonder afbreuk te doen aan uw Office ervaring. EM+S is de enige oplossing die met en voor Microsoft Office is gebouwd. Dit betekent dat e-mail- en andere Office-bestanden kunnen worden beveiligd zonder afbreuk te doen aan de ervaring van Office - de gouden standaard van productiviteit.
 • Maakt gemakkelijke toegang tot hulpbronnen mogelijk. Meld u één keer aan voor veilige toegang tot alle bedrijfsbronnen, op locatie en in de cloud, vanaf elk apparaat. Dit omvat voorgeïntegreerde ondersteuning voor Office365, Salesforce. com, Box, ServiceNow en duizenden meer populaire SaaS-apps.
 • Gebruikers in staat stellen gegevens te beschermen en te controleren. Werknemers kunnen vrijwel elk type bestand versleutelen, korrelvormige rechten instellen en het gebruik volgen. De encryptie blijft bij het bestand waar het naartoe gaat, waardoor het intern en extern veiliger delen van bestanden mogelijk wordt.

 

Flexible + Comprehensive

 • Werk met wat je hebt. Krijg een geïntegreerde reeks oplossingen die zijn ontworpen om samen te werken met uw investeringen op locatie, waardoor dure en gecompliceerde integratie-inspanningen over de puntmogelijkheden heen worden vermeden.
 • Toekomstbestendig uw investering. Als cloudoplossing die geïntegreerd is met uw infrastructuur op locatie, neemt EMS de zorgen over schaalvergroting, onderhoud en updates uit de weg.  
 • Vereenvoudig uw instelling. Om de implementatie nog eenvoudiger te maken, wordt EMS geleverd met FastTrack - een Microsoft-service met best practices, tools, resources en experts die ervoor zorgen dat uw ervaring met EMS een succes wordt.
 • Krijg meer voor minder. Onze complete oplossing kan minder kosten dan het combineren van stand-alone producten van andere leveranciers

 

GIBIT Solutions diensten

 • Strategy - Samen bepalen we het plan van aanpak
 • Ontwerpen - Samen plannen we de oplossing dat voldoet aan uw eisen
 • Bouwen - zorgeloos integratie van de oplossing
 • Solution Support - Begeleiding en ondersteuning in dagdagelijks gebruik.
 
Meer informatie nodig?

Wenst u meer informatie omtrent hoe GIBIT Solutions BVBA uit Wommelgem bedrijven helpt op hun weg naar een hybride cloud omgeving? Contacteer ons via onderstaand formulier en laten we samen uw pad naar succes definiëren:

 

Back to Top